Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen, meer rust en meer jezelf

Ik streef ernaar om op een empatische, respectvolle manier mensen weer te laten verbinden met zichzelf waardoor ze (weer) met zelfvertrouwen, innerlijke rust en meer energie door het leven kunnen.

Ik ben ervan overtuigd dat de fysieke en emotionele gezondheid van mensen blijvend verbeterd door niet alleen het symptoom (het probleem/de klacht) te bestrijden maar ook de dieperliggende oorzaak op te sporen.

Ik begeleid onzekere, overbelaste vrouwen met het maken van keuzes voor zichzelf
waardoor ze meer zelfvertrouwen, rust en energie krijgen
Mijn eigen verhaal

Ik was vroeger een onzeker meisje dat, toen ik ouder werd, allerlei vage klachten ontwikkelde zoals, vermoeidheid, weinig energie, rugklachten. Ik voelde overal spanning en had het gevoel altijd aan te staan. In plaats van mijn eigen leven te leiden paste ik mij aan anderen aan om het hen naar de zin te maken, ik was daardoor totaal niet mijzelf. Ik heb ontdekt dat er onder al die klachten een diepere, emotionele, oorzaak lag, namelijk het feit dat ik ben opgevoed met het idee dat je er eerst voor een ander moest zijn en dan een hele tijd niets en dan pas voor jezelf. Toen ik mij hier bewust van werd besefte ik dat ik zelf de gene was die wat aan de situatie kon veranderen. Ik moest de leiding over mijn leven terug pakken.

NEI-coaching heeft mij een flinke duw in de rug en de kracht gegeven om mijzelf te leren kennen.  Wie was ik, wat wilde ik, wat hoorde bij mij waren onder andere vragen die ik voor mezelf moest gaan beantwoorden. Door mijzelf te kunnen en mogen zijn begon ik ook steeds meer mijn eigen waarde te ontdekken. Ik ging steeds meer van mijzelf houden. Nu heb ik het volle vertrouwen in mijzelf gevonden, voel mij over het algemeen rustig in mijn hoofd en lijf en heb meer energie dan ooit. Ook de beren op de weg die ik altijd zag zijn er in de meeste gevallen niet meer.  Als ze er nog wel even zijn dan weet ik ze nu, door er even liefdevolle aandacht aan te schenken, op een vriendelijke manier weg te jagen.

Ik ben heel blij dat ik geleerd heb dat ik goed ben zoals ik ben en gun dat jou ook.

Hoe ben ik NEI-coach geworden?

Na ruim 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis te hebben gewerkt, heb ik in 2017 ontslag genomen om mijn droom (op een holistische manier bezig zijn met gezondheid) waar te maken. In 2016 heb ik de NEI-coach opleiding met goed resultaat behaald met als doel een nog betere gezondheid voor mijzelf te creëren. Ik was echter zo enthousiast over wat je met deze manier van coaching kon bereiken, namelijk op een redelijk eenvoudige manier je zelfherstellende vermogen aan het werk zetten, dat de stap om een eigen coaching-praktijk te beginnen snel gemaakt was. Hoe mooi is het om te kunnen bijdragen aan het fysieke en mentale welzijn van andere mensen? Die hierdoor veel minder tot geen klachten meer ervaren en meer zelfvertrouwen, rust en energie hebben?

Mijn missie
Mijn visie
Wat heb ik jou te bieden?

Iedereen heeft zijn eigen energie. Tijdens een consult maak ik mbv de biotensor contact met jouw energie, met

jouw onderbewustzijn. Daar liggen namelijk de herinneringen en antwoorden opgeslagen voor de emotionele blokkade die is ontstaan.  Ik ondersteun je graag om de, specifiek voor jou, juiste keuzes te maken die ervoor gaan zorgen dat jij jouw doel behaald.

Wat maakt mij als NEI-coach bijzonder?

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ze het prettig vinden dat ik ook een ruime ervaring als verpleegkundige in de reguliere gezondheidszorg heb. Ik sta als mens nuchter en met beide benen op de grond maar zie en ervaar ook de grote voordelen van de complementaire gezondheidszorg.

Na mijn opleiding als NEI-coach heb ik mij, door het volgen van verschillende aanvullende opleidingen, verder ontwikkeld tot de mens en coach die ik nu ben. Door de mix van de verschillende methodieken en mijn eigen persoonlijke levenservaring is mijn manier van coachen uniek en specifiek op jou gericht.

Nog wat weetjes over mij

Ik ben Henriette, blij met wie ik ben, ik ben getrouwd met een hele lieve man en ben trotse moeder/oma van een groot samengesteld gezin. Mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen/fietsen in de natuur, muziek luisteren, schilderen en lezen. Buiten gezelligheid met familie en vrienden maak ik ook graag tijd voor mijzelf. Anderen zeggen over mij dat ik verantwoordelijk, belangstellend, betrouwbaar en een genieter ben en dat ik een natuurlijke rust uitstraal.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

 

Door op onderstaande knop te drukken kun je contact met mij opnemen voor het inplannen

van een vrijblijvend, telefonisch, verkennings gesprek. 

Je krijgt dan meestal binnen 24 uur een reactie van mij.

Je gevoel weet altijd wat het beste voor je is