Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen en minder stress

Ik streef ernaar om op een empatische, respectvolle manier mensen weer te verbinden met zichzelf en dat ze door bewustwording en het krijgen van adviezen weer krachtiger, positiever, rustiger en vol vertrouwen door het leven kunnen

Ik ben ervan overtuigd dat de fysieke en emotionele gezondheid van mensen blijvend verbeterd wordt door niet alleen het symptoom (het probleem/de klacht) te bestrijden maar ook de onderliggende oorzaak op te sporen.

Ik begeleid onzekere, overbelaste vrouwen met het maken van keuzes voor zichzelf
waardoor ze meer zelfvertrouwen rust en energie krijgen
Mijn eigen verhaal

Ik was vroeger een onzeker meisje dat, toen ze ouder werd, allerlei vage klachten ontwikkelde zoals, vermoeidheid, weinig energie, rugklachten en ik voelde overal spanning. In plaats van mijn eigen leven te leiden paste ik mij aan anderen aan, om het hen naar de zin te maken en was ik totaal niet mijzelf. Ik heb ontdekt dat er onder al die klachten een diepere, emotionele, oorzaak lag, namelijk het feit dat ik ben grootgebracht met het idee dat je er eerst voor een ander moest zijn en dan een hele tijd niets en dan pas voor jezelf. Toen ik mij hier bewust van werd besefte ik dat er zelf wat aan moest en kon veranderen en dat ik zelf de leiding over mijn leven weer moest pakken.

NEI-coaching heeft mij een duw in de rug en de kracht gegeven om mijzelf te leren kennen, wie ben ik, wat wil ik, maar ook om weer eigenwaarde op te bouwen en er voor mijzelf te kunnen en mogen zijn. Ik heb nu het volle vertrouwen in mijzelf, voel mij rustiger in mijn hoofd en lijf en heb meer energie dan ooit. Ook de beren op de weg die ik altijd zag zijn er meestal niet meer en als ze er wel zijn dan weet ik ze op een vriendelijke manier weg te jagen.

Ik ben heel blij dat ik mijzelf mag zijn en gun dat jou ook.

Mijn ervaring

Na ruim 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis te hebben gewerkt, heb ik in 2017 ontslag genomen om mijn droom (op een holistische manier bezig zijn met gezondheid) waar te maken. In 2016 heb ik zelf een coach opleiding gevolgd met als doel een nog betere gezondheid voor mijzelf te creëren. Ik was echter zo enthousiast over wat je met deze manier van coaching kan doen, namelijk op een redelijk eenvoudige manier je zelf herstellend vermogen aan het werk te zetten, dat de stap om een eigen coach-praktijk te beginnen snel gemaakt was. Hoe mooi is het om bij te kunnen dragen aan het welzijn van mensen waardoor zij minder tot geen problemen meer hebben en meer vertrouwen, rust en energie ervaren?

Mijn missie
Mijn visie
Wat heb ik jou te bieden?

Iedereen heeft zijn eigen energie. Tijdens een consult maak ik contact met jouw energie, met

jouw onderbewustzijn. Daar liggen namelijk de herinneringen en antwoorden opgeslagen voor de blokkade die is ontstaan. Ik begeleid je om de, specifiek voor jou, juiste keuzes te maken die ervoor gaan zorgen dat jouw probleem verbeterd of zelfs helemaal verdwijnt.

Wat maakt mij als coach bijzonder?

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ze voor mij hebben gekozen omdat ze het prettig vinden dat ik een ruime ervaring als verpleegkundige in de reguliere gezondheidszorg heb. Ik sta als mens nuchter en met beide benen op de grond met een sausje van spiritualiteit als mooie toevoeging.

Na mijn opleiding als energetisch coach heb ik, door het volgen van verschillende aanvullende opleidingen, mij verder ontwikkeld als de mens en coach die ik nu ben. Door de mix van de verschillende methodieken en mijn persoonlijke levenservaring is mijn manier van coachen uniek en specifiek op jou gericht.

 

Ik kan ook gerichte ondersteuning bieden bij het verbeteren en/of herstel van klachten die horen bij Long COVID.

Lees meer hierover in mijn blog:

 

Nog wat persoonlijke informatie

Ik ben Henriette, blij met wie ik ben, ik ben getrouwd met een hele lieve man en ben trotse moeder/oma van een groot samengesteld gezin. Mijn hobby’s zijn fotografie, wandelen/fietsen in de natuur, muziek luisteren en lezen. Buiten gezelligheid met familie en vrienden heb ik het ook nodig om tijd voor mijzelf in te plannen. Anderen zeggen over mij dat ik verantwoordelijk, belangstellend, betrouwbaar en een genieter ben en dat ik een natuurlijke rust uitstraal.

Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

 

Door op onderstaande knop te drukken kun je contact met mij opnemen voor het inplannen van een vrijblijvend, telefonisch, inspiratie gesprek, je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van mij.

Je gevoel weet altijd wat het beste voor je is