Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen, meer rust en meer jezelf
BLOG

 

Hier deel ik allerlei informatie die voor jou interessant of inspirerend kan zijn.

 
Wat zijn de voordelen van NEI?

 

NEI is een manier om te begrijpen hoe onze hersenen en emoties samenwerken. Stel je voor dat je hersenen een computer zijn en je emoties zijn programma's op die computer. Soms kan er iets misgaan in een programma waardoor de computer niet goed werkt. NEI helpt ons om die problemen op te lossen door te kijken naar hoe onze emoties en gedachten invloed hebben op ons welzijn. Het is als een soort resetknop voor onze emoties en gedachten, zodat we ons beter kunnen voelen en beter kunnen functioneren.

 

NEI heeft verschillende voordelen:

 

1. Emotionele balans: NEI kan helpen bij het herstellen van emotionele balans door negatieve emoties en blokkades los te laten, waardoor je je rustiger en meer in balans voelt.

 

2. Stressvermindering: Door de oorzaken van stress te identificeren en te verwerken, kan NEI helpen stressniveaus te verminderen en ontspanning te bevorderen.

 

3. Verbeterde mentale helderheid: NEI kan helpen bij het verminderen van mentale ruis en negatieve gedachtenpatronen, waardoor je helderder kunt denken en betere beslissingen kunt nemen.

 

4. Fysiek welzijn: Emotionele blokkades en stress kunnen zich manifesteren als fysieke klachten. NEI kan helpen bij het verminderen van deze klachten door de onderliggende emotionele oorzaken aan te pakken.

 

5. Persoonlijke groei: Door oude emoties en belemmerende overtuigingen los te laten, biedt NEI de mogelijkheid voor persoonlijke groei, zelfontdekking en het bereiken van je volledige potentieel.

 

NEI kan nuttig zijn voor veel mensen en verschillende soorten klachten, maar het is niet noodzakelijk geschikt voor iedereen en elke specifieke klacht. Het hangt af van verschillende factoren, zoals de aard van de klacht, de bereidheid van de persoon om open te staan voor emotionele veranderingen, en de vaardigheid van de NEI-beoefenaar.

 

NEI kan effectief zijn bij het behandelen van emotionele blokkades, stress gerelateerde problemen, angsten, trauma's, fobieën, enzovoort. Ook kan het helpen bij het verbeteren van algemeen welzijn, zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

 

Henriette van Blaaderen - Herstel van Balans

Net toen de rups dacht dood te gaan, werd hij een vlinder

Door op onderstaande knop te klikken kun je contact met mij opnemen voor het inplannen

van een vrijblijvend, telefonisch, verkenningsgesprek. 

Je krijgt meestal binnen 24 uur een reactie van mij.

Is dit hét juiste moment voor jou om iets voor jezelf en aan je eigen gezondheid te doen?
Je las een blog artikel van Herstel van Balans.

 

Wil jij meer informatie over mij en over wat ik voor je kan betekenen?