Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen en minder stress
Naam   
Geboortedatum  
E-mail   
Telefoonnummer  
Omschrijving reden van contact  
  

Ik begeleid jou hier graag bij, van mens tot mens, op een unieke, respectvolle manier.

 

Door op onderstaande knop te drukken kun je contact met mij opnemen voor het inplannen van een vrijblijvend, telefonisch, inspiratie gesprek, je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van mij.

 

 

 

 

Voor het maken van een afspraak kun je ook gebruik maken van het onderstaande invulformulier of via de mail,

je mag mij natuurlijk ook bellen of appen op telefoonnummer 06 255 46 268 .

 

Elke verandering begint met een eerste stap

Wil jij weer grip op je leven krijgen?
  • Inspiratie gesprek

  • Consult (1 tot 1,5 uur)                                                                                                               

 

Elke cliënt is anders en elk probleem heeft zijn eigen oorzaak, dus ook het resultaat van de behandeling zal voor iedereen verschillend zijn. In bijna alle gevallen zijn er meerdere consulten nodig om van je probleem af te komen. Belangrijk is dat jij klaar bent voor genezing en bereid bent om hieraan actief mee te werken. 

 

Indien je, zonder geldige reden, binnen 24 uur voor de afspraak afzegt ben ik genoodzaakt om het consult toch bij je in rekening te brengen.

gratis

€   75,00  (inclusief btw)

 

 

 

Tarieven

NEI is een door zorgverzekeraars erkende werkwijze en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Het is in vele gevallen mogelijk om via je aanvullende ziektekostenverzekering voor vergoeding in aanmerking te komen, voor meer informatie kijk op www.catcomplementair.nl/vergoeding-zorgverzekeraars

 

De prestatiecodes 24500 (Psychotherapie) en 24513 (Lichaamsgerichte Psychotherapie) komen voor vergoeding in aanmerking, voor meer informatie over de prestatiecodes kijk op www.catcomplementair.nl/soorten-therapie

 

Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je eventueel navragen bij je werkgever.

Vergoeding uit ziektekostenverzekering?