Van klacht naar weer in je eigen kracht

 

  • Onzekerheid
  • Stress
  • Overbelasting
  • Geen nee kunnen zeggen
  • Tekort aan energie
  • Vermoeidheid
  • Piekeren

 

Fysieke en/of emotionele problemen hebben vaak een dieper liggende oorzaak. Het is meestal een onverwerkte emotie of gebeurtenis uit het verleden, jij bent je er niet bewust van, maar je hebt er wel last van. Als jij je met mijn hulp hier bewust van wordt dan kunnen we er samen aan werken om die oorzaak aan te pakken. Door de verbinding met jou ware zelf te versterken zal jij de kracht en het vertrouwen weer vinden die bijdragen aan jouw herstel.

Ik ben onder andere ruim 30 jaar werkzaam geweest als verpleegkundige in een ziekenhuis. Op een zeker moment merkte ik dat ik daar niet meer happy was. De interesse, zorg en aandacht voor mensen en hun ziek zijn lagen mij nog steeds na aan het hart maar ik had moeite met het feit dat je, door allerlei bijkomende werkzaamheden, zo weinig tijd had voor echt contact en aandacht voor de patiënten. Toen het mij niet meer voldoende energie gaf en ik zelf allerlei vage klachten ontwikkelde werd het tijd voor bezinning.

 

De vraag: “hoe kan ik op mijn eigen unieke manier, met respect, compassie en betrokkenheid, bijdragen aan een beter welzijn van mensen en ook die van mijzelf”, heeft uiteindelijk geresulteerd in mijn mooie coach-praktijk, Herstel van Balans. Hierin sta jij als mens centraal en bied ik jou mijn kennis, vanuit mijn complementaire en reguliere achtergrond in de zorg, samen met mijn levenservaring aan. Jij kunt hierdoor in een veilige en rustige omgeving werken aan jouw herstel en de controle over jouw leven weer herpakken.

Wil je meer weten over mij of wat ik voor je kan betekenen? 

 

Door op onderstaande knop te drukken kun je contact met mij opnemen voor het inplannen van een vrijblijvend, telefonisch, inspiratie gesprek, je krijgt dan binnen 24 uur een reactie van mij.

Vergoeding door de ziektekostenverzekering:

Het is in vele gevallen mogelijk om via je aanvullende ziektekostenverzekering voor vergoeding in aanmerking te komen. De prestatiecodes 24500 en 24513 komen voor vergoeding in aanmerking, voor meer uitleg hierover kijk op pagina Tarieven.

Voel jij je onzeker en overbelast?
Laat jij je leiden door wat anderen van je vinden?
Zorg jij veel voor anderen en te weinig voor jezelf?
Ik begeleid jou graag naar een leven met meer zelfvertrouwen, rust en energie
zodat jij weer optimaal kunt genieten.

 

Ik ben gespecialiseerd op het gebied van de volgende problemen
Over mij
Is dit hèt moment voor jou om iets voor jezelf en aan je eigen gezondheid te doen
dan wil ik graag samen werken aan jouw herstel. 
Wil jij alvast de eerste stap zetten naar meer zelfvertrouwen en een rustiger gevoel? 
Ik geef jou daarvoor alvast 10 tips in mijn gratis E-book.