Wie ben ik?

Ik ben Henriette van Blaaderen, getrouwd met een hele lieve man en trotse moeder/oma van een samengesteld gezin. Mijn hobby's zijn lezen, fotografie en wandelen/fietsen in de natuur. 

 

Na ruim 30 jaar met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis in Enschede te hebben gewerkt heb ik in 2017 ontslag genomen om mijn dromen waar te maken. Dit heeft geresulteerd in mijn praktijk Herstel van Balans, waar ik met veel plezier mensen, op een natuurlijke manier, coach naar een betere gezondheid. Ook ben ik heel blij met het feit dat ik nog 1 dag in de week als verpleegkundige bij het Leonardus Hospice in Hengelo werkzaam mag zijn.

 

Door mijn eigen gebrek aan zelfvertrouwen en de opvatting vanuit mijn vroeger thuis: er eerst voor anderen te moeten zijn en daarna pas voor jezelf, heb ik jarenlang niet goed in mijn vel gezeten. In plaats van mijn eigen leven te leiden heb ik mij door anderen laten leven, dat is jammer. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik mij besefte dat ik zelf de regie had en zelf de knop om moest en kon zetten: NEI heeft me die duw in de rug en de kracht gegeven. Ik heb mezelf leren kennen en sta nu positiever in het leven, voel me rustiger in mijn hoofd en de beren op de weg die ik altijd zag zijn er meestal niet meer, en als ze er soms nog wel zijn dat weet ik hoe ik ze weg moet jagen.

 

Ik ben in 2016 zelf de opleiding tot NEI-coach gaan volgen met eerst het doel er voor mezelf nog veel meer van te leren. Ik was echter zo enthousiast dat de stap om zelf een praktijk te gaan beginnen al snel gemaakt was. Want was is er mooier dan te kunnen bijdragen aan het welbevinden van andere mensen en er voor te zorgen dat zij meer vertrouwen, rust en energie ervaren?

 

Daarnaast heb ik nog meer verdiepende opleidingen gedaan zoals: Familie en Organisatie opstellingen, Orthomoleculair Voedingsadviseur, Specialist Immuniteit en Reiki.

 

Ik heb nu een aantal mooie tools in handen zodat ik, vanuit meerdere invalshoeken, kan kijken wat jij nodig hebt om je gezondheid te kunnen verbeteren en herstellen.

 

Ik ben overtuigd van het feit dat:

  • je de mens in zijn totaliteit moet zien en niet alleen de klacht moet behandelen.

  • emotionele en lichamelijke klachten een signaal van het lichaam zijn dat er iets niet in orde is. 

  • je zo snel mogelijk het zelfhelende vermogen van het lichaam moet herstellen.

  • in verbinding komen met jezelf kan leiden tot een betere gezondheid.

  • reguliere en complementaire gezondheidszorg hand in hand moeten gaan.

  • er meer is tussen hemel en aarde dan wat wij kunnen begrijpen.

  • wanneer NEI zweverig lijkt, je het toch een kans zou moeten geven: Wat als het wel helpt?

  • een goede gezondheid het allerbelangrijkste is voor ons allemaal.

 

 

Je gevoel weet altijd wat het beste voor je is