Herstel van Balans

 

Coaching bij emotionele en fysieke klachten

Herstel van Balans, Kerkedennen 20 7621 ED Borne, afspraak maken 

De term Reiki komt van de Japanse woorden 'Rei' en 'Ki'. 'Rei' betekent Universele en 'Ki' staat voor Levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiele energie waaruit wij bestaan.

 

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en andere therapieën goed kan ondersteunen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in jouw lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.  

 

Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt, of herstel in de weg staat, opgelost. Door middel van verschillende handposities kan de pijn of ongemak uit die zones verminderd worden. Als ik Reiki-energie geef behandel ik de mens in zijn geheel waardoor ook emotionele genezing plaats kan vinden.

 

Een Reiki behandeling kan herstel van balans geven doordat alle lichamelijke en/of emotionele ziektes aandacht krijgen van de universele levensenergie. Hierdoor worden blokkades opgeruimd, ervaar je minder stress, is er een snellere afvloeiing van schadelijke stoffen uit jouw lichaam en voel je je krachtiger. 

 

Heb je interesse in een Reiki behandeling dan kun je mij mailen om een afspraak te maken.

Door de juiste voeding tot je te nemen kun je je gezondheid verbeteren, klachten voorkomen of een goede gezondheid behouden.

 

Als je een balans van goede voeding met de juiste voedingsstoffen tot je neemt kan het lichaam zelf heel veel gezondheidsklachten voorkomen en herstellen. Veel van onze voeding is tegenwoordig bewerkt en bevat daardoor veel minder mineralen en vitamines dan voorheen waardoor je er meer van zou moeten eten als vroeger. Ook wordt er heel veel suiker aan ons huidige voedsel toegevoegd en suiker maakt veel mensen juist gevoeliger voor ziektes.

 

Gezond werkende darmen zorgen voor 80% van je immuunsysteem en je kunt ook psychisch ziek worden door een slechte darmwerking en andersom. De buik wordt niet voor niets vaak ons tweede brein genoemd.

 

Het kan zijn dat je lichaam tijdelijk voedingsupplementen nodig heeft om het tekort op te lossen. Hierdoor ontstaat er sneller een betere basis om met de feitelijke problematiek aan de slag te kunnen.

 

Ik kan jou tips geven om je balans te herstellen door uit te testen of er sprake is van; een voedingsallergie, een voedingsintolerantie of een tekort aan vitamines en/of mineralen.

 

Zorg goed voor jezelf, dus heb je interesse dan kun je mij mailen om een afspraak te maken.

Voeding

Reiki

Systemisch Werken

We zijn allemaal onderdeel van systemen, denk aan je familie, je gezin, school, werk, verenigingen, religie en/of je sociale omgeving. Veel van onze normen en waarden worden binnen deze systemen gevormd.

 

Grondlegger van het systemisch werken is Bert Hellinger, hij ontdekte dat er sprake is van 3 belangrijke basisprincipes binnen systemen:

1. Binding, iedereen hoort erbij en heeft recht op een eigen plek in het systeem

2. Ordening, alle plekken staan in een bepaalde volgorde/rangorde tot elkaar

3. Geven en nemen, er dient balans te zijn in het geven en nemen

 

Er kan echter een verstoring ontstaan zijn binnen deze principes waardoor er dynamieken kunnen voorkomen die voor problemen zorgen.

 

Met deze methodiek kunnen er verstrikkingen en belemmeringen, die vaak onbewust zijn, inzichtelijk gemaakt worden zodat er weer positieve energie kan gaan stromen. Ik kan je laten zien op welke plek je staat binnen het systeem en hoe je je ten opzichte van de anderen verhoudt. Hierdoor is er acceptatie, rust en verbinding mogelijk. Dit doe ik door middel van een opstelling met poppetjes en voorwerpen of met representanten, je kiest dan personen en/of elementen om jou zelf en de anderen te representeren, jij kunt dan van een afstand zien wat er zoal speelt.

 

Het mooie van systemisch werken is dat niet alleen jij door vernieuwd inzicht een positieve verandering doormaakt maar dat dit (vaak na enige tijd) ook van invloed is op het hele systeem waar binnen het probleem speelt.

 

Heb je interesse in een opstelling dan kun je mij mailen om een afspraak te maken.

We zijn wie we zijn door onze ouders, grootouders en voorouders!

Laat voeding je medicijn zijn!

Reiki is de levensenergie die overal doorheen stroomt!