Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen en minder stress

De term Reiki komt van de Japanse woorden 'Rei' en 'Ki'. 'Rei' betekent Universele en 'Ki' staat voor Levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiele energie waaruit wij bestaan.

 

Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en andere therapieën goed kan ondersteunen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan energie in jouw lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans wordt hersteld.  

 

Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt, of herstel in de weg staat, opgelost. Door middel van verschillende handposities kan de pijn of ongemak uit die zones verminderd worden. Als ik Reiki-energie geef behandel ik de mens in zijn geheel waardoor ook emotionele genezing plaats kan vinden.

 

Een Reiki behandeling kan herstel van balans geven doordat alle lichamelijke en/of emotionele ziektes aandacht krijgen van de universele levensenergie. Hierdoor worden blokkades opgeruimd, ervaar je minder stress, is er een snellere afvloeiing van schadelijke stoffen uit jouw lichaam en voel je je krachtiger. 

 

Heb je interesse in een Reiki behandeling dan kun je mij mailen om een afspraak te maken.

Reiki

Reiki is de levensenergie die overal doorheen stroomt!