Herstel van Balans, Kerkedennen 20 7621 ED Borne, afspraak maken 

Over mij

Mijn naam is Henriette van Blaaderen.

Ik heb ruim 30 jaar met veel plezier als verpleegkundige in het ziekenhuis Medisch Spectrum Twente in Enschede gewerkt. In 2017 heb ik ontslag genomen om meer tijd te hebben voor ons gezin, de familie en vrienden en mijn praktijk Herstel van Balans. Verder werk ik nog een klein aantal uren per week als verpleegkundige bij het Leonardus Hospice in Hengelo.

 

Hoewel ik altijd affiniteit met en belangstelling voor de alternatieve gezondheidszorg heb gehad, is het door omstandigheden pas in 2015 op een zodanige manier op mijn levenspad gekomen dat ik hier ook echt zelf wat mee wilde doen. Doordat ik zelf een aantal positieve ervaringen met NEI therapie had gehad en daardoor veel beter in mijn vel zat heb ik in 2016 een opleiding gevolgd om zelf NEI therapeut te worden. Het was een leerzaam, inspannend maar fantastisch jaar. Het bracht mij uiteindelijk helderheid, rust, een betere gezondheid en het gevoel veel meer in balans te zijn. Om ook anderen te kunnen ondersteunen met hun fysieke en/of emotionele klachten ben ik daarna gestart met mijn praktijk Herstel van Balans.

 

Daarna heb ik nog verdiepende opleidingen gedaan zoals: Familie en Organisatie opstellingen, Orthomoleculair Voedingsadviseur, Specialist Immuniteit en Reiki.

 

Ik heb nu een aantal mooie tools in handen zodat ik, vanuit meerdere invalshoeken, kan kijken naar wat precies jij nodig hebt om je gezondheid te kunnen verbeteren

 

Ik ben overtuigd van het feit dat:

  • je de mens in zijn totaliteit moet zien en niet alleen de klacht moet behandelen.

  • emotionele en lichamelijke klachten een signaal van het lichaam zijn dat er iets niet in orde is. 

  • je zo snel mogelijk het zelfhelende vermogen van het lichaam moet herstellen.

  • in verbinding komen met jezelf kan leiden tot een betere gezondheid.

  • reguliere en alternatieve gezondheidszorg complementair hand in hand moeten gaan.

  • er meer is tussen hemel en aarde dan wat wij kunnen begrijpen.

  • wanneer het zweverig lijkt, je het toch een kans zou moeten geven om te zien wat NEI voor jou kan doen: Wat als het wel helpt?

  • herstel van balans voor ieder van ons het allerbelangrijkste is voor onze gezondheid, nu en in de toekomst.

Je gevoel weet altijd wat het beste voor je is