Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen, meer rust en meer jezelf
Wil jij meer zelfvertrouwen en meer rust ervaren?

 

Wil jij in vertrouwen jezelf kunnen zijn?

 

Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Graag help ik je om de dieperliggende oorzaak op te sporen van jouw klacht. Door deze bewustwording ga je begrijpen waarom je bent wie je nu bent en waarom je doet wat je nu doet. Ik geef je inzichten en adviezen waardoor jij weer houvast en controle over je leven zal gaan krijgen. Door betere keuzes voor jezelf te maken zal het gaan zorgen voor meer balans en positiviteit.

Mijn eigen NEI-ervaring

 

Als kind en jongvolwassene heb ik mij te veel aangepast aan anderen, daardoor heb ik mijn eigen ik onvoldoende kunnen ontwikkelen. Door te veel het leven van anderen te leven en niet dat van mijzelf heb ik het mijzelf destijds erg moeilijk gemaakt. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om veel spanning, vermoeidheid en onrust te voelen. Dit resulteerde voor mij in onzekerheid, vage lichamelijke klachten en het gevoel mezelf kwijt te zijn. Op een gegeven moment beperkten mijn klachten mij zodanig dat ik professionele hulp heb gezocht om uit te zoeken wat er nu eigenlijk aan de hand was.

Voor mij heeft dat onder andere geresulteerd in de bewustwording dat ik naar een andere manier van ‘zorgen voor mensen” moest uitkijken. Vanaf 2016 ben ik daarom na ruim 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis te hebben gewerkt opleidingen gaan volgen (verschillende coaching methodieken, algemene kennis en verdieping) zodat ik zelf mensen zoals jij en ik goed kan coachen. Door jezelf beter te leren kennen kun je betere keuzes maken voor persoonlijke groei en een gezonder en leuker leven. Inmiddels is mijn werk als coach mijn passie geworden en ik heb in de afgelopen jaren al veel mensen, met hun specifieke problemen, met positief resultaat mogen begeleiden.

Mijn motto is:
“Als je het goed doet voor jezelf kan je het nooit fout doen”
Ps. Als jij nu niet voor jezelf kiest, wanneer dan wel?
Veel gestelde vragen

- Voor wie is NEI geschikt? NEI is geschikt voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit en op zoek wil naar de onderliggende reden van de klacht om zo te zorgen voor een blijvende oplossing.

- Kan ik met mijn klacht, tegelijkertijd, zowel bij jou als bij een andere (reguliere) zorgverlener terecht? Ja dat kan heel goed, het kan jouw herstelproces namelijk ook juist heel erg versterken.

- Moet ik in jouw behandeling geloven om het te laten werken? Nee dat hoeft absoluut niet, dat is juist het leuke, laat je verrassen.

- Is er voor dit traject een vergoeding vanuit mijn ziektekostenverzekering mogelijk? Dat is afhankelijk van je aanvullende ziektekostenverzekering, kijk op www.catvergoedbaar.nl of jij voor vergoeding in aanmerking komt.

De prestatiecodes 24500 (Psychotherapie) en 24513 (Lichaamsgerichte Psychotherapie) komen voor vergoeding in aanmerking.

Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je altijd even navragen bij je werkgever.

Afspraak maken voor een NEI-sessie

 

Klik op onderstaande link, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak.