Herstel van Balans

meer zelfvertrouwen en minder stress
Wil jij meer zelfvertrouwen en meer rust ervaren?

 

Ben jij onzeker, voel jij je minder waard dan anderen waardoor je niet voor je zelf durft op te komen?

 

Herken jij jezelf hierin?

 

 • Ervaar je steeds meer spanning en heb je het gevoel dat je de controle over je leven kwijt bent?

 • Kun je ’s nachts slecht slapen omdat je de hele tijd blijft piekeren?

 • Ben je de hele dag niet vooruit te branden en sleep jij je door de dag heen?

 • Heb je vage klachten zoals, hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, schouderpijn of nekpijn?

 • Ben je onzeker, voel jij je zelf minder waard dan anderen en durf je niet voor jezelf op te komen?

Hoe fijn zou het voor je zijn als:

 

 • Je heel ontspannen bent en innerlijke rust ervaart?
 • Je heerlijk slaapt en ’s ochtends weer fris en fruitig aan de dag begint?
 • Je na je werk nog genoeg energie over hebt om ’s avonds te sporten of je hobby uit te oefenen?
 • Jij je gezond, vit en vitaal voelt?
 • Jij door je vernieuwde zelfvertrouwen goed voor jezelf opkomt in situaties waar dat nodig is, waardoor jij je veel gelukkiger voelt dan voorheen?
Wat kan ik voor jou doen?

 

In “In vertrouwen jezelf zijn” help ik jou om de dieperliggende oorzaak op te sporen van jouw probleem. Door deze bewustwording ga je begrijpen waarom je bent wie je nu bent en waarom je doet wat je nu doet. Ik geef je inzichten en adviezen waardoor jij weer houvast en controle over je leven zal gaan krijgen. Door betere keuzes voor jezelf te maken zal het gaan zorgen voor meer rust, energie, vertrouwen in jezelf en een blijer, ontspannen leven.

Mijn eigen ervaring

 

Als kind en jong volwassene heb ik mij te veel aangepast aan anderen, daardoor heb ik mijn eigen ik onvoldoende kunnen ontwikkelen. Door te veel het leven van anderen te leven en niet dat van mijzelf heb ik het mijzelf destijds erg moeilijk gemaakt. Ik weet uit eigen ervaring wat het is om veel spanning, vermoeidheid en onrust te voelen. Dit resulteerde voor mij in onzekerheid, vage lichamelijke klachten en het gevoel mezelf kwijt te zijn. Op een gegeven moment beperkten mijn klachten mij zodanig dat ik professionele hulp heb gezocht om uit te zoeken wat er nu eigenlijk aan de hand was.

Voor mij heeft dat onder andere geresulteerd in de bewustwording dat ik naar een andere manier van ‘zorgen voor mensen” moest uitkijken. Vanaf 2016 ben ik daarom na ruim 30 jaar als verpleegkundige in een ziekenhuis te hebben gewerkt opleidingen gaan volgen (voor kennis, verschillende methodieken en verdieping) zodat ik zelf mensen zoals jij en ik goed kan coachen. Door jezelf beter te leren kennen kun je betere keuzes maken voor persoonlijke groei en een gezonder en leuker leven. Inmiddels is mijn werk als coach mijn passie geworden en ik heb in de afgelopen jaren al veel mensen, met hun specifieke problemen, met positief resultaat mogen begeleiden.

Het is nu tijd om jezelf aandacht te geven.

 

Met mijn programma “In vertrouwen jezelf zijn” kan ik je daarmee helpen. We gaan samen eerst op zoek naar het waarom van jouw probleem en daarna wat jij in jouw unieke situatie eraan kunt doen om je weer vol vertrouwen en met energie gezond en fit te voelen.

 

Wat houdt “In vertrouwen jezelf zijn” in:

 • 5 sessies van 1 à 1,5 uur persoonlijke coaching
 • Sessies worden om de 3 à 4 weken gepland
 • Snel naar de kern
 • Van klacht naar weer in je eigen kracht

 

De investering in jezelf is 375 euro.

 

Het is ook mogelijk om in 2 termijnen van 195 euro te betalen

Mijn motto is:
“Als je het goed doet voor jezelf kan je het nooit fout doen”
Ps. Als jij nu niet voor jezelf kiest, wanneer dan wel?
Wil jij "In vertrouwen jezelf" zijn?

"Na een onverwachte scheiding was ik de balans voor mijzelf kwijt en alles wat daarbij kwam kijken. Henriette heeft mij na een onverwachte scheiding weer de rust teruggegeven en ik heb nu weer vertrouwen in mijzelf. Henriette heeft een fijne open en rustige houding en je voelt je snel op je gemak. Ik heb ook anderen het advies gegeven om bij Henriette langs te gaan en dat hebben ze ook gedaan met allen een positief resultaat voor zichzelf."

RS

"Henriette is samen met mij op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaken van blokkades waarmee ik leefde en mij maar deels bewust van was. Waarom gedroeg ik mij zo en waarom stond ik zo in het leven? Samen konden we het onbewuste weer bewust maken en kwam ik tot nieuwe inzichten. Ik herkende vaste patronen in mijn leven en kon deze stapje voor stapje doorbreken. Er kwam nieuwe energie waarmee ik van 2021 een mooi succesvol jaar heb kunnen maken. In 2022 nog wel even en check up voor onderhoud. Zeker een aanrader voor iedereen, Henriette is een warme, prettige, persoonlijke coach die ik iedereen gun."

MvR

"Ik heb weer rust

en vertrouwen in mijzelf"

"Henriette is een warme, prettige,

persoonlijke coach die ik iedereen gun"

Veel gestelde vragen

- Voor wie is "In vertrouwen jezelf zijn" geschikt? Dit traject is geschikt voor iedereen die niet lekker in zijn vel zit en op zoek wil naar de onderliggende reden van het probleem om zo te zorgen voor een blijvende oplossing.

- Kan ik met mijn probleem zowel bij jou als bij een andere (reguliere) zorgverlener terecht? Ja dat kan heel goed, het kan jouw herstelproces namelijk ook juist heel erg versterken.

- Moet ik in jouw behandeling geloven om het te laten werken? Nee dat hoeft absoluut niet, dat is juist het leuke, laat je verrassen.

- Is er voor dit traject een vergoeding vanuit mijn ziektekostenverzekering mogelijk? Dat is afhankelijk van je aanvullende ziektekostenverzekering, kijk op www.catvergoedbaar.nl of jij voor vergoeding in aanmerking komt.

De prestatiecodes 24500 (Psychotherapie) en 24513 (Lichaamsgerichte Psychotherapie) komen voor vergoeding in aanmerking.

Coachingskosten kunnen in sommige situaties worden opgevoerd als aftrekpost voor inkomstenbelasting in het kader van persoonlijke ontwikkeling. Een werkgever vergoedt soms coaching als het gaat om re-integratie, preventie of persoonlijke ontwikkeling. Dit kun je eventueel navragen bij je werkgever.