Herstel van Balans, Kerkedennen 20 7621 ED Borne, afspraak maken 

Door de juiste voeding tot je te nemen kun je je gezondheid verbeteren, klachten voorkomen of een goede gezondheid behouden.

 

Als je een balans van goede voeding met de juiste voedingsstoffen tot je neemt kan het lichaam zelf heel veel gezondheidsklachten voorkomen en herstellen. Veel van onze voeding is tegenwoordig bewerkt en bevat daardoor veel minder mineralen en vitamines dan voorheen waardoor je er meer van zou moeten eten als vroeger. Ook wordt er heel veel suiker aan ons huidige voedsel toegevoegd en suiker maakt veel mensen juist gevoeliger voor ziektes.

 

Gezond werkende darmen zorgen voor 80% van je immuunsysteem en je kunt ook psychisch ziek worden door een slechte darmwerking en andersom. De buik wordt niet voor niets vaak ons tweede brein genoemd.

 

Het kan zijn dat je lichaam tijdelijk voedingsupplementen nodig heeft om het tekort op te lossen. Hierdoor ontstaat er sneller een betere basis om met de feitelijke problematiek aan de slag te kunnen.

 

Ik kan jou tips geven om je balans te herstellen door uit te testen of er sprake is van; een voedingsallergie, een voedingsintolerantie of een tekort aan vitamines en/of mineralen.

 

Zorg goed voor jezelf, dus heb je interesse dan kun je mij mailen om een afspraak te maken.

Voeding

Laat voeding je medicijn zijn